CoajăDeCopac

Primu' pe Blogrollu' mă-tii

Dăspre năravu' moldoveanului...

Aşa. Deci revolucion, cum ar zice fanii Che Guevarra. Nu o să încep cu căcaturi gen "suntem alături de voi", pentru că nu-mi stă în fire să fiu chiar aşa de ipocrit. Las asta pentru alţii care cred ca ajută cu ceva dacă se strang 200, 2000 sau 20 de milioane într-o piaţă din Bucureşti cu motivul de a merge la Mec după aia. Nu. Io-s aici să le urez succes "fraţilor de sânge"(că dacă nu-s găozar până la capăt, nu fac nimic - tre' şi urătura asta, are efect), deşi nu cred c-o să iasă mare lucru. Deja "protestează paşnic" acuma. Ce mah? Spargeţi-le capetele dacă sunteţi zmei! Credeaţi că speriaţi pe cineva doar cu atât? Mă rog, nu-i datoria mea să apreciez "curajul neestimat", da' îmi dau şi io cu părerea, ca toată lumea de altfel. Ni se reproşează de către cunoscătorii vieţii care habar n-au pe ce lume trăiesc că nu facem suficiente lucruri pentru noi, în altă dezordine de idei. Păi tu ce faci mă? Te duci să ţipi ca bou' pentru libertatea/sănătatea altcuiva, însă când vine vorba de tine spui "lasă mă, noi să fim sănătoşi!". Bravo, ai făcut treaba. Scoateţi toate boxele în stradă, băgaţi "Fight the Power" de la Public Enemy şi GO OLD SCHOOL ON THEIR ASS. Pula mea, mai avem şi pretenţii. Mie-mi place România. În Republică n-am fost încă, aşa că nu mă pot exprima.

Aveţi grijă de voi. Pace. România vă aşteaptă. Labii fosforescente pentru toată lumea!!

5 comments:

Anonymous said...

Sincer sa fiu, mi se face mila de ei si personal le regret eforturile deoarece au fost si vor fi in zadar. Le admit suferintele si recunosc ca n-as vrea sa fiu in pielea lor. Pana la urma, oricat de rau ar fi in Romania, tot mai rau e la ei. Totusi, punand in ecuatie fortele care "se lupta"... da cu virgula rau de tot. Un grup de oameni total neorganizat nu va reusi niciodata sa supuna comunismul alimentat de mama Rusie. Asta privind situatia din punctul de vedere format de televiziuni, agentii de presa samd. Pana la urma ce vor romano-moldovenii? Sa "dea jos" comunistii si sa instaureze un regim democratic prin batai cu jandarmii, militia si prin incendierea cladirii Parlamentului?! Slabe sanse de reusita. Totusi, le urez succes din toata inima!

Anonymous said...

Romania e Republica!

Anonymous said...

Bah esti la fel de penibil ca ala cu piticii lui gratis...crezi ca daca scoti 3 injuraturi mai colorate ca boul ala esti important...la fel de fraieri sunteti amandoi...(sa nu imi multumesti ca te-am comparta cu boul ala, ca e de rau,defapt oricum sunteti praf amandoi)

Anonymous said...

România e ţară de jmecheri şi manglitori. O fi fost ea cândva republică, dar acum şi-a pierdut acest statut. Este ţara lui Becali, lui Penescu, lui Popoviciu, lui Ţiriac şamd.

Pe de altă parte, însă, prietenul coajădecopac este "Obscenitatea-n cea mai artistica forma". Aşa că cui nu-i placă să nu mănâncă!

CoajaDeCopac said...

Elocvenţa întruchipată. Apreciez efortul. Ghierţoiul de mai sus există doar pentru a afla lumea ca nu, nu există inteligenţă în fiecare om. Asta e, unii nu-s născuţi pentru asta. Ne vedem la McDonalds, băi Anonymous. Ce nume de poponar ai :))

Post a Comment