CoajăDeCopac

Primu' pe Blogrollu' mă-tii

Filozofie pe felie

Doamne, cat va urasc. Proastelor si prostilor. Stiti voi care sunteti. Aia de habar n-aveti sa vorbiti. Va ascundeti prostia sub o gluga pseudointelectuala. Nu stiti sa legati doua cuvinte fara o americanizare adecvata a limbajului. Chestii ca "omg", "lol" si pula mea, altele, afecteaza incontinuu Romania. Nu din cauza cocalarilor e limba asa cum e. Asta-i din cauza voastra. Cocalarii-s prea prosti sa faca diferenta intre o capra si mamele lor. Chiar nu vedeti adevarata cauza a problemelor? O sa ajungeti in pula mea sa vorbiti prin semne sau emoticoane. Umblati cu DEXu'(mai nou DOOM², pentru a fi INTOCMAI aidoma jocului cu acelasi nume) dupa voi, cautati cuvinte trendi care suna cat mai complicat pentru a distrage atentia lumii, pentru va masca imbecilitatea fundamentala. A, si apropo, NU orice adjectiv merge cu orice substantiv. Am vazut exemple de persoane care fac o pereche din orice substantiv si orice adjectiv, indiferent cat de mult zgarie urechea. Sunteti niste handicapati din punct de vedere social, inapti in tainele comunicarii si orbi cand vine vorba sa va vedeti propria prostie. Doamne-fereste, nu zic ca io-s perfect. Da-n pula mea, macar io nu ma dau mare si rotund. Auzi la ei... "zambete strivite", "iarna beata", "clopote firave"... Idiotilor! Agaricilor! Vedea-v-as lipiti de parbrizul BMWului la care va curg balele, impotentilor.

PS: IMI PLAC DE ASEMENEA VIRGULELE PUSE CU PULA-N SUS, PE UNDE SE POATE SI CAPS LOCK ON OMFGW00T!!!111!!!1onethousandonehundredeleven!!

"Vrei o gloata de proaste? Ia si condu!
 Io pot sa-mi iau masina, tu imaginatie nu!"
 -- creTzu, Ceilalti - Nu fi prost (Sunete din Sub.Sol vol.1)

6 comments:

Anonymous said...

de acord numai ca e filoSofie pe felie :))cu s adica

Anonymous said...

Gia, tu ma urmaresti?

CoajaDeCopac said...

Sunt acceptate ambele variante. Si din moment ce vreau s-o enervez pe profa de filoZofie...scriu cu Z.

Anonymous said...

krakilla: ce sa fac daca ma fascinezi
coaja: bun, pai atunci esti de acord cu fiecare scrie cum vrea, sa inteleg :)

CoajaDeCopac said...

Nu, draga Gia. Asta-i acceptata de DEX aka DOOM2(scary shit, huh?). Pana cand toate lol-urie si porcariile o sa este ca care este si va fi acceptate de Academia Romana, mai e... Inca nu suntem fara speranta.

Anonymous said...

A fish swims into a wall. Dam !
Then he swam and swam all round the dam looking for the door to get back into his fish pool.
Foarte tare articolul Rares. Congratz, creerule :)

Post a Comment

Labels