CoajăDeCopac

Primu' pe Blogrollu' mă-tii

Post de cacat. Nu citi.

Am impartit niste virgule in doua. Am obtinut un punct si o hiperbola. Pac-pac. Nu pot sa dorm, ergo te fac pe tine, al' de citesti asta, sa pierzi timpu'. Doua secunde daca-ti fur, stiu ca-i suficient. Daca te fac sa citesti asta, e tot ce-am nevoie. Nu-i nevoie de jurnalismu' pulii sa scrii un blog. Chestia e sa ai cititori. Nu conteaza de unde-i gasesti. Ne doare-n pula de stirile externe si de opinia ta asupra lor. Asta-i doar un mod de a-ti descarca...hmm...orice. Deci iti poti descarca orice pe cacatu' asta. Cel mai interesant lucru e ca desi vrei sa-ti exprimi parerea "proprie si personala" (of, ce-mi place cacatu' asta de exprimare), vrei sa te citeasca lumea. Ce te-ai face daca nu ar citi nimeni? Daca n-ar da nimeni cu "comment? Ai suge-o-n chec, asta ai face. Ai sta si ti-ai plange de mila, vezi Doamne, de ce nu ma baga nimeni in seama. Gata! Ne lasam de massuri gen "dc Thuamne tre sa sufar k s ubesc [:x] [:(]" si ne apucam de bloguiala. Ca-n fond, tot ceva cacat de mintea ta, fara pic de jurnalism e. Opinia ta. Doar ea conteaza. Si da, conteaza si cititorii. Nu numaru', ci cine anume citeste. Blog = jurnal personal, nu Ziarul Financiar. Bine, ca ies bani frumosi din asta, daca te prinzi cum sa-i faci. Da' mai bine stai chill. Da-o-n caru' meu de treaba.

Hai pax. Ne vedem pe Intarwebz maine. pwpici r0z si moarte-n flacari. Va salut cu aceeasi scarba cu care v-ati obisnuit.

3 comments:

Delia said...

Toti avem nevoie de atentie, ca daca nu era asa ne faceam dracului jurnalul clasic, ne inarmam cu o foaie si un pix si da-i frate..Dar e mai interesant ca vezi ca lumea-ti citeste ineptiile...esti mai important asa :D

Delia said...

*sa vezi

CoajaDeCopac said...

Bingo. Nota 10 Wobbit :D

Post a Comment

Labels