CoajăDeCopac

Primu' pe Blogrollu' mă-tii

Stereotipele e bune.

- Esti "bagabont" daca bei o bere cu baietii. Nu are voie omu' sa se chilluiasca ca au si sarit romanii sa te acuze ca esti drogat (ceea ce nu-i neaparat fals), bati oamenii pe strada, esti violent, injuri mereu (baga-mi-as pula, asta chiar nu suport!) si intolerant.

- Esti "rep" daca ai o urma mica de par nivelata cu ciobu' sau un motz (sarcasmul ma impinge sa scriu cu "tz") in frunte si asculti 50 Cent si Ne-Yo sau alti labagii obositi. Cozorocu' de la sapca s-a inventat sa-l tii tu rotit cu 35 de grade pe axele Ox si Oy (adica in sus si pe dreapta pentru neinitiati). Ai blugi cu turu' pana-n pamant si tricou ti-ai luat sa nu fii ghei fatis si sa nu-ti iei rochita. Ai ochelari D&G (care, evident, vine de la Dobitoc & Guraliv), cruce la gat mai mare ca aia de-o arunca popa de Boboteaza in apa si datorii la banca pentru hanoracu' Ecko. Functiile tale cognitive tind la -infinit. 

- Esti "Nirvana"/"Metallica" (pentru ca avortonii care considera asta nu stiu sa pronunte alte cuvinte) daca ai floaca mare pe cap. Indiferent daca e adevarat sau nu, te imbraci mereu in negru. In loc de "horns up", tie de fapt ti se spune "peace" de catre vasta majoritate. Cauza acestui comportament nu se cunoaste sigur. Se presupune ca cei ce confunda doua chestii cat-de-cat diferite au fost abuzati de tatii lor in copilarie. Sau de persoane ce se recomandau drept tatii lor, in cazul in care identitatea acestora era necunoscuta (cel mai probabil).

- Esti "Imo" daca ai paru' taiat de Edward Scissorhands, cu niste suvite roz aruncate "la random", tenisi de la Converse, si blugi mulati. E cel mai usor sa calci pe nervi un imo. Si e al naibii de distractiv. Nu continui cu descrierea, ca aveti si voi net.

As dori sa ofer cu aceasta ocazie o mare muie pentru site-ul Sfaturi Ortodoxe, articolele sale fiind cele mai mari porcarii pe care le-am citit. Nu sunteti crestini, ba boilor. Sunteti niste idioti care acuzati orice. Muriti. Vedea-v-as fara copii si curve de abuzat, ipocritilor.

PEACE

2 comments:

Anonymous said...

Ai uitat mezelurile in membrana artificiala necomestibila dotati cu mustata si lantoc + cruce de dimensiunile Casei Scanteii.

Kr!s said...

La viata mea, am baut bere cu baietii, chiar in parc, am dansat pe Fifty Centi, ascult Metallica si am si tenesi Converse; toate astea la un loc?

E de rau doctore?

Post a Comment

Labels