CoajăDeCopac

Primu' pe Blogrollu' mă-tii

Vrei sa faci gura? Fa-o sub talie!

Ceea ce urmează nu-i nimic de interes naţional, aşa că nu te aştepta la conţinut gen "problemele noastre sunt", "hai să devenim mai buni" & shit. Nu vă voi schimba soarta şi nici nu sper. Dar...

Okay, dacă nu mai dau din cap, ce? Sunt de căcat? Nu, nene, tu eşti. Ne cunoaştem de mult timp, d-asta suntem şi rămânem tovarăşi. Dar să nu văd ipocriţi care incearcă sa desfacă un lucru în 2: un individ. Pentru că asta se face. Pentru că dacă nu mai ai floacă-n cap, nu mai eşti tru. Pai muie mă. Trepidaţi când rămâneţi fără tovarăşi, dar nu-i nimic, faceţi alţii. La fabrica de oameni. Mentalitate de turmă răsucită sub formă de falsă "individualitate". Nu-s io descoperitorul "independenţei", însă nici nu mă dau rotund. Până la urmă, tot ce facem şi pe cine cunoaştem înseamnă noi.

Faceţi bine şi nu vă mai daţi "macho-meni", pentru că daţi în partea cealaltă, a creolilor cu ceafa groasă. Rest in peace. Nu uitaţi niciodată cu cine aţi băut o bere!


Pax.

10 comments:

Anonymous said...

Am trecut şi încă mai trec prin astfel de experienţe. Nu ştiu pe tine, dar pe mine m-au ajutat să realizez că nu mă pot baza decât pe mine, tovarăşii fiind doar o adunătură de lingăi ce ţi-o trag imediat cum nu mai au nevoie de tine.

CoajaDeCopac said...

Nu-mi place sa gandesc asa. Era doar o critica. Stii, imbunatatirea oamenilor & shit. Ma-ndoiesc c-o sa functioneze, dar merita-ncercat.

Anonymous said...

Hai ma Marimar, ce naiba, astea cu tovarasii care ti-o trag sunt clisee. Si tu o sa i-o faci candva cuiva. Astia sunt oamenii si toti dezamagesc.Including me, including you. Adica da, e naspa cand te fute unu, sa vezi ce naspa e cand te fut mai multi in acelasi timp [si nu ma refer la sensul denotativ; desi suna foarte dubios intr-adevar:))]... Ma rog, cum zicea cheloo, "prietenii sunt conceputi genetic sa te rupa, sa te corupa, dar tot ei te si educa".

Kr!s

CoajaDeCopac said...

"e naspa cand te fute unu, sa vezi ce naspa e cand te fut mai multi in acelasi timp". WTF, Kr!s???

Anonymous said...

=))) se putea sa nu va legati de asta... nu vedeti esenta.. :))

Anonymous said...

Kris, esti kinky rau in ultimul timp. Nu stiu ce faci tu in timpul liber, cu cine si de cate ori, dar ma sperie. Zilele trecute vroiai sa te puna unul pe masa sa te iubeasca la infinit, acum vrei mai multi...

CoajaDeCopac said...

Hai, gata. Blogu' meu nu-i Messenger. Intraţi pe sentimente.ro dacă vreţi frecuş! :))

Anonymous said...

Daca plătim taxa de 5$ per post pentru 2 comentarii avem voie?

CoajaDeCopac said...

Nu, e 5$/post. Vreti sa ma fraieriti, sau ce? :-w

Anonymous said...

Dupa ce că sărim cu banu' gros pe timp de criză, ne mai şi suspectezi de manevre şi interese ascunse? Las' că ne retragem pe gud ol' mess, că e mocca. Materialistule! :D

Post a Comment