CoajăDeCopac

Primu' pe Blogrollu' mă-tii

Ce e cul in ziua de azi?

Bine, evident nu stiu toate chestiile care-s cul, nimeni nu le stie. Insa in continuare voi expune cateva din trendurile observate de mine, marturie a faptului ca kitsch-ul va ramane cea mai populara forma artistica, indiferent de domeniu. Astfel:

- Cea mai mare porcarie, in opinia mea, e metalu' scandinavic. E cul invocarea AGAIN AND AGAIN AND AGAIN a zeilor nordici. E cul sa te compari (desi esti un blondut tampit cu pantaloni de piele) cu vikingii. E cul sa canti despre topoarele lor, coifurile lor, barcile lor lunguiete si restul folclorului nordic. In fond, nu am auzit astea de prea multe ori, right? WRONG!

- E cul freza de strut. De ce? Nu stiu. Macho-menii numesc pletosii femei, cand ei au mai multe culori in cap decat o curva de pe centura. Nu e nimic masculin in a-ti vopsi paru', ma baieti!

- E cul sa faci sala ca sa dai bine cu pumnu'. Ce pula mea, cautam scandal, suntem un neam de scandalagii!

- Iarasi mai e cul sa zici ca "esti invidiata de curve". Da, adica zdrentele sunt geloase pe tine ca tu sugi pula mai mult, sau cum?

- Misto mai e atitudinea de copil rebel care stie nume de medicamente cu efectele halucinogene. Daca stii ce-i aia Special K nu inseamna ca esti mai destept. Si nici mai grozav.

- Interesanti sunt si pokemonii cu iPhone, calculator de 50 de milioane, leptop si tricou cu Dimmu Borgir care sufera pe Cargo. Foarte frumos, ati avut o viata grea, nu?

- E cul sa mergi in Bamboo in fiecare seara sa bei un Prigat si acasa sa mananci parizer cu paine veche.

- hi5-ul e cul. Daca n-ai contul pus la punct, nu esti tru.

- E cul sa zici ca era bine pe vremea lu' Ceausescu, ca deh, doar era comunist ca si Che Guevarra, nu?

- E cul sa-ti cumpere tati masina si s-o infingi in stalp. Ca deh, mai gresesc oamenii.

- E cul sa n-ai par la cur. Bine, la oo inteleg. Da' cu curu' ce-aveti fratilor? Vreti sa va spargeti la caca si nu stiti cum sa spuneti?

- Shaorma e cul. Si da, chiar e!

- Fazele din Mondenii, Carcotasii si Brainiac sunt mega-cul. Daca nu te uiti esti un ratat.

- E cul sa ai blog! Musai! Chiar daca n-ai nimic de zis, e fain. Doar e moca...

- E cul sa asculti BUG Mafia. Punct. Daca nu asculti nu esti rep.

- E cul sa turezi si cacatu' din masina pana la curba, cand trebuie sa incetinesti. Ori are tati bani de benzina, ori faci jmenarii, ca doar esti M@R3 B0$$.

- E cul sa-ti pui folie pe geamurile de la masina. Cum sa ma vada lumea de pe strada? Io-s mafiot mare, ce pula mea. Am primit invitatie de la Cosa Nostra. Am si contul lor de hi5.

- E cul sa te duci la curve si sa te dai rotund ca esti mare barbat. Ca o fi mare greutate sa strangi din banii de suc sa dai si tu o data la buci.

- E cul sa asculti Nimeni Altu', ca doar suferi. Viata-i grea. Trebuie sa plangi. Vrei lama? O drujba, poate?

- E cul atitudinea de $800 GIGOLO ITALIANO cand esti un martalog si femeile nu s-ar uita la tine nici dac-ai fi ultimul baietel de pe Pamant.

- E cul sa ai tricou' roz. Clar! Fara sa arati ca o labie cu oase nu faci nimic. Pizdele se uita si la pantofii cu corn de rinocer, asa ca ai grija sa fii in forma cand te duci in club sa faci (ghici ce?) CLUBBIN'.

- E cul sa fii "golan". Esti un gainar cu impresii de mare sef, insa pizdele pun botu' repede si iti dau un pupic. Ce dragut! Mori cu tot cu Mafia ta imaginara din care faci parte.

- E cul poza cu faianta din baie, oglinda si ochelarii de soare. Al dracu' neon, a?

- E cul sa fii "satanist". Sunt emokiji si emokizde care il slujesc pe Stapanul Inelelor sau Stapanul Intunericului, cum pula mea i-o fi zicand. Ca deh, votca trebuie insotita de schizofrenie, nu? Tu auzi ceva? E doar vantu' ce-ti trece prin cap.

Cam astea-s "Cliseele recente", vorba unor poeti contemporani. Poate unii din cei care citesc si se-ncadreaza in una sau mai multe din categoriile de mai sus se simt si se schimba. Incerc doar sa imbunatatesc lumea. Un emokid in minus, un martalog in minus, un cioban in minus, o curva in minus... Putin cate putin vom salva lumea! Greenpeace! Muie! Acum unde dracu' am pus ochelarii aia? Imi sta prea bine paru' si tre' sa ma trag in poza ca se bata pizdili pe mine!

PS: Astept completari, daca exista. :D

Pax.

7 comments:

Anonymous said...

labie cu oase ?! =))))))

baaa esti nebun? :)))

Kr!S

Anonymous said...

The post has made my day, ca sa zic asa. Iar "emokizde" si "labie cu oase" au fost... :))

CoajaDeCopac said...

Si io am inceput sa rad de unu' singur ca prostu' dupa ce-am vazut ce mi-a cacat mintea :))

L. said...

Ai uitat de pozele in oglinda si imprimeurile de leopard. ;))

Anonymous said...

prea jmecher...si foarte real din pacate...ai surprins toate soiurile de ciudati:))) ar mai fi mironositele care se dau cu jumate de metru de fond de ten, au telefon cumparat de tati de 40 de milioane si dau cu el de perete cand se cearta cu "iubi" care le-a agatat in vreun club cand erau pilite:)))) sunt femei independente ce curu lor!?:)))

Anonymous said...

Exista... Lasa-ma sa ma gandesc.

CoajaDeCopac said...

Fara ce au zis ceilalti. Ori sunt fumate, ori se incadreaza in ceea ce am zis deja. :D

Post a Comment