CoajăDeCopac

Primu' pe Blogrollu' mă-tii

Avem XYZ...

Dar nu ne bucuram de XYZ. Chestia cea mai naspa e ca XYZ sunt acolo. Si noi nu realizam. Nu concepem faptul ca XYZ exista. Nu stim ce inseamna XYZ, DESI FARA XYZ NU EXISTAM. Este ceva acolo. Nu dam importanta. E ceva pastrat, pentru generatiile viitoare, cred. Sunt niste chestii puse la borcan, in camara, langa castraveti. Dar nu le dam importanta. Nu. In nici un caz. XYZ sunt pentru eternitate, sa le foloseasca stranepotii... Da-o-n Caru' Mare de treaba mare. Asa e mai nou. XYZ=Zero. Si e pacat. Astfel, XYZ se pierd. Si nu vor mai exista vreodata XYZ. Esenta se pierde, indiferent cum vrei sa exprimi asta. XYZ nu va mai fi niciodata XYZ. Si daca nu e constant, e pacat. Variatia da nastere unor XXX, YYY, ZZZ ce seamana a XYZ, dar niciodata nu vor putea fi nici macar apropiate ca valoare.

Pastrati-va coordonatele. Nu lasati pe nimeni sa va schimbe graficul. Intotdeauna XYZ-ul vostru e cel mai important. Chiar daca cine trebuie nu intelege.

Apropo, nu te strofoca sa intelegi. Ai aparut pe stat-counter, gata, mi-e suficient. Nu am pretentia sa gandesti ca mine.

Pax.

2 comments:

Radu said...

daca pentru tine conteaza mai mult o unitate in plus pe stat-counter, postarile tale ar trebui sa contina maxim cate un caracter. Este o pierdere de vreme sa scri fara sa exprimi ceva concret.

CoajaDeCopac said...

Daca nu-ntelegi, cazi in categoria Stat-Counter. :D Tine doar de tine, nu si de ce aberatii arunc io pe acolo :))

Post a Comment