CoajăDeCopac

Primu' pe Blogrollu' mă-tii

Imi plac boii...

Nu, nu aia din cireada. Aia-s ceva mai sus pe scara evolutiei. Imi plac boii de oras. Nu de oras mic, ca Cernavoda. De oras mare. Aia-s bastani mari. Nu ma refer la cocalari (neaparat). Cocalarii-s un exemplu prea cunoscut. Nu are farmec sa vorbesc despre ei. Nu. Vorbesc despre acei imbecili pe care-i cunosti si tu. De care te-ai lovit si tu. Pulifrici d-aia de stau la sanu' lu' mamica si se lauda a fi mari descoperitori ai independentei, experti in artele cenzurate de o gluga invizibila impotriva diletantilor de rand. Adica acei cocalari "culti". Repet, nu va ganditi la creoli cu ceafa groasa. Nu. E vorba despre oameni aparent simpli, extraterestrii trimisi de Fortele Prostiei sa ne enerveze pe noi. Aceasta specie se caracterizeaza prin ego mai mare ca sanii raposatei Anna Nicole Smith, respect fata de populatie (n-am zis "restu' populatiei" pentru ca - in opinia mea - ei nu fac parte din ea) mai mic decat pula care a gadilat lindicu' mamelor lor (ca a fost una singura, sigur nu s-au sacrificat mai multi barbati pentru binele Fortelor Prostiei) si cultura exagerat de mare (doar in opinia lor).

Dragi prieteni, cu prilejul acestui articol, al Zilei Nationale, al Sarbatorii Sfantului Andrei, al Craciunului si al Anului Nou Chinezesc va urez o dieta cu salam pana va muri si ultimul tigan!

Chiar nu va suport, chiar vreau sa muriti, chiar sunt convins ca nu exista persoane care contribuie mai putin la bunastarea natiunii... Bine, ca suntem "posh" toti si avem fite si credem ca facem totul pentru bunastarea noastra... Citeste, fraiere, citeste. TOT PROST MORI!

0 comments:

Post a Comment