CoajăDeCopac

Primu' pe Blogrollu' mă-tii

Babylon dem thief my herb...

Inca 2 ciupanezi au fost prinsi cu niste ganja langa Sibiu. Problema? Ajung si acolo. Problema-i ca:

1. nu-mi place sa repet ce zice lumea si apoi sa mi se zica "ba, boule, asta-i de cand lumea si pamantul", dar sunt acuzati mult prea aspru (pana la 15 ani) pentru o porcarie. In timp ce unii scapa cu omor, primesc ca judecator pe Maria Tereza, etc.

2. oagarii, curcanii, 5-0, copoii, MUISTII, spuneti-le cum vreti, au tras in masina in care erau pustanii. Bine, bine... Sa tragi (nu cauciuc, nu oarbe, nu nimic...trag cu agheu' astia) intr-o persoana, sa risti sa o omori (chiar unu' din ei zicea "De ce n-ai oprit ba boule? Nu vezi pe unde a trecut glontu'? Puteam sa te omor!") pentru asa ceva nu stiu daca-i tocmai corect, etic, moral, drept, legal, in concordanta cu Sfanta Scriptura, etc. Pai sa nu-ti vina sa borasti cand platesti impozitele stiind ca banii tai ajung in mana unor pule blegi? Sa nu-ti fie ciuda ca niste tampiti omoara oameni aiurea si lasa adevaratii insultatori ai legii sa scape?

3. Labagiu' ala de prezentator de la stiri zici c-a mancat gem de picioare. Accentueaza numai ce vrea el: cuvinte gen "droguri", "infractorii", "traficantii", etc. Pai bine, asta nu mai e obiectivitate. Ar trebui amendati de CNA. Dar stai, si aia-s cu magaru-n beci.

De ce, dragi romani, de ce? Pentru ca...da! TRAIM IN ROMANIA SI ASTA NE OCUPA TOT TIMPUL. Na, sa ma vada Mircea Badea, sa faca misto de mine si de blogu' meu...zici ca al lui o fi mai stralucit!

Hai pace.

0 comments:

Post a Comment